25 Ekim 2011 Salı

Beni Vur


Hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydi. Anlam kayması yaratıyorum biraz. Hayat ben hayaller kurarken başıma gelen şey oldu. Beklide bazen çok büyütüyoruzdur hayallerimizi. Biz büyüttükçe hayallerimiz bizden uzaklaşıp gidiyor. Sonra aniden bommm! Tüm balonların patlayıvermiş. Dumanlar uçuşuyor kafanın üstünde. Sen olduğun yerde dönüyorsun dünya duruveriyor. Bir kusmak geliyor ki içinden gitmek bilmiyor. Sonra bekliyorsun. Zaman aksın diye.. zamanın içinde akıp gidiyorsun.

Zaman öyle bir geçsin ki…gökyüzü olsun, bulut olsun, mutluluk dolsun. Kahvemizi içelim, sigaramızı yakalım, sohbetler bitmesin. Falımıza bakalım içinden bir kuş kanat çırpsın. Çok mu sıkıcı geldi. Boşver. Sen gözlerini kapat şimdi. Dolaş tüm sokaklarında. Güneş hala orada. Orada mı? Bırak tüm cümlelerini çalan çalsın. Çalan çalmış.

Baktım zaman geçmiş gitmiş. Hiç unutmam. Yürüdüğüm her yerde bir iz. Kısacık bir an. Meğer hatırlanacak ne çok şey yaratmış. Güneşi hala görememişim. Kör olmalıyım. Güneşi boşver şimdi. Büyük bir gökyüzü yaratmayalım mı?

Hiç yorum yok: